(+31) (0)6 533 090 68 • info@coaching4change.nl

‘Ontdekken en realiseren wat je écht wilt’

 

Life Coaching

Niet tevreden met je huidige leven?

Ben je niet echt tevreden met hoe je leven nu verloopt en wil je een andere wending geven aan jouw verdere toekomst? Wil je een aantal zaken in je leven veranderen, bv. op het gebied van relaties, wonen, werk, financiën, hobby’s? Maar vind je het misschien lastig om plannen te maken, doelen te stellen, structuur aan te brengen of concrete stappen te zetten? Dan is deze Life coaching zeker iets voor jou!

De gewenste toekomst

Je gewenste toekomst ontvouwt zich vaak niet vanzelf. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen achteraf vaak het meeste spijt hebben van de stappen die ze niet hebben gezet. Zover hoef jij het niet te laten komen. Door nu jouw gewenste toekomst in kaart te brengen en vervolgens stappen te gaan zetten om deze te realiseren, neem je de regie in eigen handen. Je gaat zelf invulling geven aan jouw gewenste leven en vervolgens zul je ook betere en bewustere keuzes maken.

Hoe werkt deze Life coaching?

In dit traject voor Life coaching ga je in kaart brengen wat jouw gewenste en belangrijke doelen zijn in je leven, hoe deze doelen er concreet uitzien en welke stappen je kunt zetten om deze doelen te bereiken. Mijn werkwijze voor Life coaching is gebaseerd op de Oplossingsgerichte benadering, een krachtige en effectieve methode om verandering in je leven succesvol tot stand te brengen.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag een tevreden mens zijn met een leven waarin je je gewenste doelen verwezenlijkt ziet? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor Life coaching in het centrum van Utrecht.