(+31) (0)6 533 090 68 • info@coaching4change.nl

‘Van wens naar het gewenste werk’

Loopbaantraject

Geen plezier meer in je werk?

Heb je het niet meer zo naar je zin in je werk? Mis je de uitdaging en doe je veel op routine? Heb je het gevoel dat je je niet voldoende kunt ontwikkelen en loopt je loopbaan niet meer zoals je wenst? Of ervaar je juist te hoge eisen en ga je over je grenzen heen? Zit je niet meer op de juiste plek en weet je misschien wat je niét wilt, maar nog niet wat je wél wilt? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Werk dat écht bij je past

Als je werk hebt dat je écht leuk vindt en waarin je je talenten optimaal benut, ga je met meer plezier en energie naar je werk. Wat past nu écht bij jou? Waar word jij écht blij van? Is een andere functie voor jou een goede optie, een andere baan, of een loopbaanswitch? Wellicht het ondernemerschap? Loopbaancoaching helpt jou bij het vinden van het antwoord.

Hoe werkt loopbaancoaching?

Met een loopbaantraject, bestaande uit gesprekken en opdrachten, ontdek je wat jouw interesses, talenten en drijfveren zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Je leert op welke wijze je je gewenste werk kunt vinden. Ook vind je manieren om effectief je blokkades te doorbreken. Aan het eind van het traject heb je een concreet plan om je doel te bereiken. De gesprekken vinden plaats op een sfeervolle locatie in Utrecht centrum en kunnen ook in de avond worden ingepland. Lees gerust eens bij de Testimonials hoe anderen een traject hebben ervaren.

Geïnteresseerd?

Wil jij werk vinden dat écht bij je past? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je loopbaancoach.