(+31) (0)6 533 090 68 • info@coaching4change.nl

‘Ontslag is ook een nieuw begin!’

Outplacement

Heb je te maken met ontslag en ben je op zoek naar professionele begeleiding bij het maken van je volgende loopbaankeuze en het vinden van een nieuwe baan? Dan is een outplacementtraject zeker iets voor jou!

Hoe werkt een outplacementtraject?

Tijdens het outplacementtraject onderzoeken we je loopbaan en brengen we je profiel in kaart met o.a. je interesses, drijfveren, talenten en kwaliteiten. Er vindt een arbeidsmarktorientatie plaats en je krijgt begeleiding bij het solliciteren. Ook kun je gebruik maken van een Beroepentest, de EmployabilityCheck of van Jobhunting. Het traject bestaat uit gesprekken en opdrachten, waarin je ontdekt wat je écht leuk vindt en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Ook vind je manieren om effectief je blokkades te doorbreken.

 

In de meeste gevallen zal je werkgever het outplacementtraject vergoeden. Als vertrekkende werknemer kun je bv. je ontslagvergoeding hiervoor aanwenden.

Geïnteresseerd?

Ben jij op zoek naar professionele begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan die écht bij je past? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor outplacement met je loopbaancoach. De gesprekken vinden plaats op een sfeervolle locatie in Utrecht centrum en kunnen ook in de avond worden ingepland.