‘Voor beter functioneren op je werk’

Coaching Utrecht

 

Coaching

Wil je op je werk beter functioneren?

Heb je het gevoel dat je meer in je mars hebt? Zit je vast in een lastig patroon en belemmert dit je verdere professionele ontwikkeling? Vind je het lastig je wensen uit te spreken of anderen ergens van te overtuigen? Heb je het gevoel dat er niet naar je wordt geluisterd of kom je in je werk onvoldoende tot je recht?

De regie in eigen handen

Je hebt bepaalde ambities, maar bent nu nog op zoek naar de juiste tools om je ambities te kunnen verwezenlijken. Je wilt een helder beeld krijgen van wat je precies wilt en op welke wijze je dit kunt bereiken. Je wilt graag zelf invloed kunnen uitoefenen op je verdere professionele ontwikkeling. Is dit herkenbaar? Dan is deze coaching zeker iets voor jou! Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat deze coaching voor jouw professionele leven kan betekenen.

Hoe werkt deze coaching?

Deze coaching helpt je jouw blokkades te doorbreken en je gewenste doelen te bereiken. Je gaat ontdekken én doen wat echt werkt én bij jou past om de gewenste verandering te verwezenlijken. De toegepaste methodes zijn gebaseerd op de allernieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek. Er wordt o.a. gewerkt met de Oplossingsgerichte methode (SFT), Rationeel Emotieve Therapie (RET) of de ACT methode. Een coachingstraject bij Coaching4change is effectief en kortdurend.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze coaching? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor coaching in het centrum van Utrecht.
Zou je liever gecoacht willen worden met gebruik van tests? Dat kan. Lees hierover meer bij Ontwikkelassessment.

Coaching Utrecht