‘Vind doelgericht de baan van jouw wens’

Sollicitatiebegeleiding Utrecht

 

Sollicitatiebegeleiding

Weet je wat voor werk of baan je zoekt, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden ervan? Dan is sollicitatiebegeleiding bij Coaching4change zeker iets voor jou!

Hoe vind ik die leuke baan?

Voor het vinden van jouw gewenste baan is het belangrijk dat je jezelf goed kunt profileren. Dat geldt voor het maken van een goed CV of resumé, voor het schrijven van een motivatie, voor het voeren van gesprekken en het effectief inzetten van de sociale media. En dat is precies waar we in dit traject aandacht aan besteden. Hoe presenteer je jezelf, hoe kun je jezelf op de arbeidsmarkt onderscheiden en hoe kun je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten?

Geïnteresseerd in sollicitatiebegeleiding?

Wil jij écht werk maken van die leuke baan? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een intakegesprek voor sollicitatiebegeleiding bij Coaching4change. De begeleiding is persoonlijk én professioneel. De gesprekken vinden plaats op een sfeervolle locatie in het centrum van Utrecht en kunnen ook in de avond worden ingepland.

Weet je nog niet precies wat voor werk je zoekt?

Weet je nog niet precies wat voor werk je zoekt en wil je graag ontdekken wat écht bij jou past? Weet je misschien wat je niét wilt, maar nog niet wat je wél wilt? Dan is Loopbaancoaching zeker iets voor jou.

Sollicitatiebegeleiding Utrecht