‘Realiseer jouw gewenste toekomt!’

Life Coaching

 

Life Coaching

Niet tevreden met jouw huidige leven?

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw leven nu verloopt en wil je een andere wending geven aan jouw verdere toekomst? Wil je een aantal zaken in je leven veranderen, bv. op het gebied van relaties, wonen, werk, hobby’s? Maar vind je het misschien lastig om plannen te maken, doelen te stellen, structuur aan te brengen of concrete stappen te zetten? Dan is deze Life coaching bij Coaching4change zeker iets voor jou!

Je gewenste toekomst

Jouw gewenste toekomst ontvouwt zich niet vanzelf. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen achteraf vaak het meeste spijt hebben van de stappen die ze niet hebben gezet. Zover hoef jij het niet te laten komen. Door nu jouw gewenste toekomst in kaart te brengen en vervolgens stappen te gaan zetten om deze te realiseren, neem je de regie in eigen handen. Je gaat zelf invulling geven aan jouw gewenste leven en vervolgens zul je ook betere en bewustere keuzes kunnen maken.

Hoe werkt deze Life coaching?

In dit traject voor Life coaching ga je in kaart brengen wat jouw gewenste doelen zijn in je leven, hoe deze doelen er concreet uitzien en welke stappen je kunt zetten om deze doelen te bereiken. Met een breed palet aan tools en instrumenten die op een verrassende en effectieve manier met elkaar worden gecombineerd, kom je snel tot inzichten en helpt jouw Life coach je stapsgewijs naar jouw gewenste doel toe te werken.

Geïnteresseerd?

Wil jij graag een tevreden mens zijn met een leven waarin je je gewenste doelen verwezenlijkt ziet? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor Life coaching bij Coaching4change in het centrum van Utrecht.

Life Coaching