‘Tijd om de balans op te maken’

Loopbaancheck Utrecht

 

Loopbaancheck

Heb je het misschien nog wel naar je zin in je werk, maar merk je ook dat de laatste tijd de vonk is verdwenen? Of heb je niet echt meer een doel voor ogen die richting geeft aan jouw loopbaan? Ben je inmiddels al weer wat jaartjes verder, of zit je in een andere levensfase met andere prioriteiten dan toen je voor je huidige baan koos?

Tijd voor een Loopbaancheck

Even tijd voor jezelf, om de balans op te maken en je loopbaan in een wat breder kader te bezien. Waar sta je nu en hoe zie je jouw verdere toekomst voor je? Wat wordt de komende jaren belangrijk voor jou? Wat wil je allemaal nog in jouw leven verwezenlijken en welke rol speelt werk daarin? Hoe krijg je in je werk de goede focus en leg je de juiste accenten? Hoe ziet jouw verdere loopbaan eruit voor de komende jaren?

Hoe werkt de Loopbaancheck?

Met de Loopbaancheck ga je deze vragen in een vijftal sessies onderzoeken. Aan het eind van het traject weet je weer wat je leuk en belangrijk vindt in je leven en in je werk, op welke wijze je jouw talenten optimaal kunt benutten, in wat voor rol jij het beste tot je recht komt en hoe je je jezelf daarin goed kunt profileren. Je rondt af met een blauwdruk voor de komende jaren.

Geïnteresseerd?

Wil jij ook graag even tijd voor jezelf om de balans in je leven en werk op te maken? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je coach bij Coaching4change.

Loopbaancheck Utrecht