(+31) (0)6 533 090 68 • info@coaching4change.nl

‘Maak werk van jouw wens!’

 

Testimonials voor Coaching4change

“Ik ben met het loopbaantraject bij Yvonne van Coaching4change gestart toen ik vastzat in mijn vorige baan. Ik koos lange tijd binnen die baan te blijven vanwege de financiële zekerheid, de leuke collega’s die ik daar had en omdat ik niet precies wist wat voor werk ik wilde doen. Wat in ieder geval vaststond, was dat die baan mij totaal geen voldoening gaf en dat vond ik zonde van de tijd. Ik voelde me vooral ongelukkig en vreesde dat ik 30 jaar zou blijven hangen in een functie die me alleen maar energie kostte in plaats van opleverde.

Het loopbaantraject bij Yvonne heeft me twee belangrijke resultaten opgeleverd: ik ben zelfverzekerder geworden, waardoor ik meer op mijn competenties vertrouw én ik kwam erachter dat ik toch iets anders wilde gaan doen dan ik bij aanvang vermoedde.

Het is een inzichtelijk traject met waardevolle gesprekken en nuttige, concrete opdrachten. Yvonne stelt scherpe vragen, luistert goed en stuurt bij waar dat nodig is. Ik heb haar hulp als ontzettend nuttig ervaren. Ik doe nu werk waar ik veel plezier in heb en dat had ik niet zonder dit traject voor elkaar gekregen.

Iedereen die twijfelt over zijn of haar toekomst op werkgebied, raad ik aan dit loopbaantraject te beginnen: in een korte tijd maak je een enorme groei door (waar je ook in andere facetten van je leven profijt van hebt), krijg je inzicht in de mogelijkheden die er voor je zijn en geef je serieus gehoor aan dat wat jij belangrijk vindt.”
(Y.M. te Utrecht)

 

“Een aantal maanden geleden ben ik heel plotseling ontslagen. Dit was een enorme schok, had het niet zien aankomen. Er komen dan allemaal gedachtes in je op, zoals het gevoel dat je aan de kant wordt geschoven. Gekwetst, overbodig. Ligt het aan mij? Je krijgt een enorme deuk in je zelfvertrouwen. Omdat ik al 14 jaar bij het bedrijf gewerkt heb, wist ik niet precies hoe je het moet aanpakken om je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Hoe stel je een cv op of sollicitatiebrief? Hoe profileer je je? Ben ik niet te oud? Via via kwam ik bij Coaching4change terecht. Na een oriënterend gesprek met Yvonne vertelde zij wat het stappenplan is voor  verdere ontwikkeling. Ik heb hier erg veel aan gehad, ze is erg professioneel, luistert goed, geeft goede tips en stelt kritische vragen, waar je over nadenkt en waarbij je zelf tot inzichten komt. Als je ergens lang werkt, gaat alles op de automatische piloot en weet je eigenlijk niet precies waar je goed in bent, wat je het leukst vind, waar je blij van wordt. Door allerlei opdrachten kom je tot goede inzichten in wie je bent en leer je je goed profileren. Je weet waar je het over hebt en kan goed neerzetten wat je wilt en waar je goed in bent. Ik heb erg veel aan dit traject gehad. Veel meer zelfvertrouwen gekregen en meer durf om  me te profileren op de arbeidsmarkt.
En het allerbelangrijkste: ik heb ook in korte tijd een nieuwe en passende baan gevonden. Ik kan iedereen een outplacementtraject bij Coaching4change aanraden!”
(Elsbeth, Kamerik)

 

“Ik heb dankzij jouw coaching precies die baan gevonden die ik wilde. Mijn hele wensenlijstje is afgetikt. Het is ongelofelijk! Je hebt hiervoor niet alleen de route uitgestippeld maar ook mij mentaal de bagage gegeven om door te zetten en bv. niet op verkeerde functies te solliciteren. Dit heb ik echt aan jou te danken! Super bedankt! ”

(W van der W, Utrecht)

 

“Al enige tijd was ik op zoek naar een klankbord om een volgende stap in mijn carrière mee te bespreken. Door haar geweldige inlevingsvermogen, scherpe analyse en een aantal gerichte oefeningen stelde Yvonne mij in staat een duidelijk beeld te krijgen van mijn passie en ambities, met als resultaat een duidelijk beeld van mijn capaciteiten; focus op juist die zaken die ik graag wil doen; en een nieuwe functie die hierbij past!
Yvonne is een uitstekende coach en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.”

(CvdH, Zeist)

 

“Mijn loopbaantraject met Yvonne bestond uit  1 op 1 gesprekken en verschillende opdrachten. Deze tijd was een bijzondere mijlpaal in mijn leven. Ik ben Yvonne dankbaar voor haar professionaliteit, accuraatheid en positieve ingesteldheid. Door het stellen van de juiste vragen op het juiste moment en het geven van de verdiepende opdrachten heb ik nu de keuze kunnen maken om volledig te gaan voor mijn passie. Eindelijk durf ik die carrièreswitch aan! Ik heb er enorm veel zin in. Bedankt Yvonne.”

(Laura Bicqué)

 

“Al een tijdje had ik het gevoel dat ik niet helemaal op de goede plek zat wat mijn werk betreft. Ik besloot hulp te zoeken bij Coaching4change. Al snel gaven de gesprekken met haar me een gevoel van vrijheid en het zien van mogelijkheden. Door middel van allerlei opdrachten dacht ik na over alles wat ik leuk en belangrijk vond. Yvonne hielp me ook met een ander struikelblok: plannen. Doordat ik beter leerde plannen, kreeg ik weer overzicht en rust. Ik had meer ruimte om na te denken over wat ik wilde met mijn werk. Ik vond ook de rust om niet alles nu direct te willen weten of te willen doen, maar om daar de tijd voor te nemen. En juist toen ik die rust vond, ging alles heel snel. Ik reageerde op een vacature die precies paste bij alles wat ik had ontdekt en ik kreeg de baan. Nu ga ik met veel vertrouwen deze nieuwe uitdaging aan. ”

(JR, leraar, Utrecht)

 

“Soms heb je dat. Dat je even niet lekker in je vel zit en je je niet meer zo thuis voelt op het werk. Dat had ik vorig jaar, maar het ging niet over. Sterker: ik ging twijfelen aan m’n eigen kunnen. Niets voor mij. Tijd voor actie! Omdat de naam Coaching4Change en de teksten op de website me zo aanspraken, belde ik Yvonne voor een loopbaancoachingtraject. Zij wist perfect sturing te geven aan m’n zoektocht.
Ik vind Yvonne een prettige gesprekspartner die goede handreikingen geeft om jezelf beter te leren kennen en je gevoel te leren volgen. Dankzij onze gesprekken en de opdrachten die ze me gaf, weet ik weer wie ik ben, wat kan, en bovendien: wat ik wil. Intussen heb ik de sprong gewaagd en ben voor mezelf begonnen. Superspannend, maar het voelt goed! Ik ben echt ontzettend blij dat ik de tijd en moeite heb genomen om in mezelf te investeren. Ik kan het iedereen aanraden!”

(Merel, Amersfoort)

“De aanleiding voor mij om een loopbaantraject te beginnen, was dat ik al twee jaar lang vastzat in mijn huidige werksituatie. Na een managementstudie afgerond te hebben, heb ik allerlei commercieel getinte banen uitgeprobeerd, maar liep er steeds tegenaan dat dit geen passend werkmilieu voor mij was. Ik wilde er graag achter komen waar ik echt blij van zou worden en dat was de reden voor mij om Coaching4change ter hand te nemen.
Mijn ervaringen tijdens dit traject zijn dan ook dat mij de juiste handvaten zijn aangereikt op dit moment in mijn leven dat ik het nodig had. Ik heb door middel van de goede gesprekken en opdrachten die ik heb uitgevoerd een veel beter beeld gekregen van wat ik wil bereiken in mijn carrière en mijn eigen ontwikkeling.
Coaching4change heeft me het volgende opgeleverd:
Het hele loopbaanbegeleidings-traject was voor mij inspirerend, verhelderend, doelmatig en effectief. Ik weet nu beter waar ik zelf sta en wat ik graag wil bereiken in mijn leven, ik weet nu welke wegen ik graag wil inslaan. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen, over mijn sterktes en mijn ontwikkelpunten en dit alles door de enerverende en sturende gesprekken c.q. opdrachten. Ook weet ik nu hoe ik de komende jaren sturing kan blijven geven aan mijn eigen loopbaan.
Yvonne is opgetreden als een goede en empathische coach en ze weet op de juiste manier te sturen. Door haar professionele en open houding heb ik me altijd om mijn gemak gevoeld. Door het traject en de gesprekken en de opdrachten die ik heb uitgevoerd heb ik zelf ontdekt waar ik blij van word en Yvonne heeft me hierin goed gestuurd en gesteund. Al met al kijk ik terug op energieke en prettige gesprekken, ik vind het bijna jammer dat het traject is afgelopen, maar ik ben zeer blij met het resultaat.
Ik kan haar bij deze dan ook van harte aanbevelen. Ze is de perfecte Coach voor Change! Yvonne, ontzettend bedankt!”

(Melanie Visser, Utrecht)

 

“Al enige tijd liep ik rond op mijn werk met de gedachten, wil ik dit wel, wil ik niet iets anders? Tijd voor een loopbaantraject dus. De loopbaan gesprekken met Yvonne waren altijd prettig en in een mooie locatie. Per gesprek werden de huiswerkopdrachten intensief besproken. Omdat Yvonne het huiswerk van te voren had bekeken en geanalyseerd gaven de huiswerkopdrachten meer inzicht dan ik zelf verwachtte. In de gesprekken kreeg ik vragen van Yvonne die handvatten gaven om verdere inzichten te ontwikkelen. Gedurende het dynamische loopbaantraject kwam ik er onder andere achter dat ik teveel op mijn routine liep en te weinig uitdaging in mijn huidige werk kon vinden. Dus ik begon extra, onbetaalde, taken naar me toe te trekken. Tegelijkertijd klaagde ik ook over een disbalans tussen privé en werk. Het loopbaantraject heeft als effect gehad dat ik nu andere keuzen maak hoe om te gaan met mijn huidige werk. Ik heb het inzicht verworven dat het voor mij belangrijk is dat een nieuwe baan een organisatiecultuur heeft waarbij intervisie en supervisie is ingebed in het normen- en waardensysteem. Met een pro-actieve sfeer, waarbij kansen creëren voorop staat. Verder ben ik gestart om via netwerken een andere baan te vinden.”

(SH, HBO docent, Amersfoort)

 

“Yvonne heeft mij begeleid bij mijn vraag om meer focus aan te brengen in mijn leven en werk. Yvonne werkt op een inspirerende en respectvolle manier, gaat uit van wat er ‘nu’ is en speelt en weet je daarbij ‘on track’ te houden. Ze werkt, bijna zonder dat je het merkt, naar een doel, confronteert wanneer nodig en houdt je scherp. Ik had met Yvonne de klik die bij een coach zo belangrijk is!“

(Bertien de Langen, Career and management adviseur, Ministerie van Buitenlandse Zaken)

 

“Yvonne is een uitstekende coach die vooral gericht is op de mogelijkheden en oplossingen die je hebt, maar soms niet ziet. Ze heeft mij vooral gestimuleerd om focus aan te brengen, keuzes te maken én concrete stappen laten formuleren die haalbaar zijn. Dank je Yvonne voor je tijd, aandacht en vooral expertise als coach!“

(Sonja Mars, owner NRGWorks)

 

“Yvonne is een heel zorgvuldige en enthousiaste coach. Zij is sensitief, attent en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen!“

(Marianne van der Pool, ICF Master Certified Coach, Register psycholoog NIP en psychotherapeut BIG)

 

“Yvonne heeft mij geholpen om mijn werkende bestaan eens goed onder de loep te nemen.Tijdens 1 op 1 gesprekken zoekt ze steeds nieuwe invalshoeken en helpt bij het stroomlijnen van je gedachten zodat je gericht naar je doelstelling toe kunt werken. Zo kwam ik erachter wat ik echt belangrijk vind, wat me positieve energie geeft en welke concrete stappen ik de aankomende tijd wil gaan zetten.”

(CR, Product manager)

Geïnteresseerd?

Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Coaching4change.