‘Coaching4change begeleidt jou persoonlijk en professioneel!’

Loopbaancoaching Testimonials

 

Testimonials voor Coaching4change

“Yvonne, wat een fijne coach ben je. Je professionele aanpak en zeer fijne begeleiding heeft mij gebracht waar ik nu ben. Terugkijkend op de sessies die ik bij Yvonne heb gevolgd had ik echt het gevoel mij op mijn gemak te voelen. Dit kwam door haar professionele en open houding. Je wist mij door de opdrachten te raken, mijn zelfvertrouwen terug te winnen en mijn creatieve geest aan te wakkeren. Het denken in beperkingen te verminderen en ook mijn talenten te (her)ontdekken. Ik kan Yvonne van Coaching4change een ieder van harte aanbevelen die in een soortgelijke situatie als ik verzeild is geraakt. Een punt in je leven waarin je alles op een rijtje wilt zetten om te bepalen waar je gelukkig van wordt en waar je energie van krijgt.”
(Laurens, Utrecht)
 
“Op het moment dat ik bij Yvonne startte met een loopbaantraject, was mijn zelfvertrouwen volledig verdwenen. Een paar maanden eerder was ik vol enthousiasme begonnen bij een nieuwe werkgever, dat veranderde door een samenwerking met een collega die mij het gevoel gaf ongewenst en niks waard te zijn. Ik twijfelde aan mijn capaciteiten en durfde niet meer te kiezen. Met nog zeker 30 jaar werken in het vooruitzicht, heb ik de beslissing genomen om hulp te vragen en te gaan onderzoeken wat mijn drijfveren en passies zijn. Ik heb Coaching4change via internet gevonden en het oriënterend gesprek voelde meteen vertrouwd door de rust die Yvonne uitstraalde en al snel de kern van het probleem wist aan te raken. We hebben een stappenplan gemaakt en daarna volgde een reeks sessies die bestonden uit 1 op 1 gesprekken, opdrachten die ik thuis uitwerkte en bij de volgende afspraak bespraken. De 1 op 1 gesprekken heb ik als zeer prettig ervaren, Yvonne kan heel goed luisteren, een gesprek subtiel terug pakken als ik teveel afdwaalde en ze stelde goede en kritische vragen die voor denkstof zorgde. Tijdens het uitwerken van de opdrachten voelde ik de energie weer stromen, het bespreken van de opdrachten gaf zoveel inspiratie en het vertrouwen in mezelf dat weer opgebouwd werd. Het in kaart brengen van mijn drijfveren en passies was een bevestiging van wie ik ben en wat ik het liefste doe. Met deze hernieuwde kennis en mijn toekomstplannen, heb ik afscheid genomen van Yvonne om vol vertrouwen de volgende stap in mijn loopbaan te zetten. Het volgen van een loopbaantraject bij Coaching4change heeft me zoveel inspiratie, handvatten en kracht gegeven. Ik heb nu het overzicht en de handvatten om helderheid voor mezelf te krijgen. Mijn ervaringen met Yvonne zijn zeer waardevol geweest. Als je echt in jezelf wilt investeren, dan kan ik iedereen een loopbaantraject bij Coaching4change aanraden!”
(Daisy van Groningen, Bunnik)
 
“Yvonne heeft mij heel goed geholpen bij de overgang naar het leven als pensionaris. Ik solliciteerde nog naar werk, maar dit viel mij zwaar vanwege mijn leeftijd. Anderzijds bleef ik verlangen naar uitdagingen. Ondanks een druk leven was ik bang mij in de pensionering verloren te voelen. Samen hebben we uitgezocht wat mijn behoefte aan zingeving inhoudt. Onze gesprekken waren voor mij erg waardevol. Yvonne is een empathische luisteraar, die beschikt over veel inzicht in persoonlijke uitdagingen en mogelijke pijnpunten. Ze schept een sfeer van vertrouwen en veiligheid, waarin de gesprekken haast vanzelf gaan. Ze combineert de gesprekken met opdrachten om, zo nodig samen met je omgeving, je eigen behoeften te inventariseren. Voorts hebben we ons verdiept in communicatie-processen en in sociale mechanismen. Dankzij het traject heb ik een beter zicht gekregen op mijn opties. Onze gesprekken leidden tot verrassende en waardevolle ontdekkingen. En de pensionering is vlekkeloos verlopen. Aan het einde van het traject had ik zelfs al enkele nieuwe activiteiten ter hand genomen, die precies passen bij mij als persoon (“als een vis in het water”). Ik ben tevreden over het traject, en ben blij dat ik het heb gedaan en Yvonne heb ontmoet.”
(Emil Bakkum, beleidsonderzoeker in ruste, Utrecht)
 
“Ik gun iedereen zo’n mooi loopbaantraject als ik bij jou heb gehad. Mijn nieuwe baan had ik zonder jou nooit gevonden.”
(P de R, Utrecht)
 
“Na een moeizaam doorlopen opleiding begon ik aan een eerste baan in de ‘logische’ richting van mijn master. Ik voelde me echter al snel niet op mijn plek bij het werk en mijn collega’s. Mijn gevoel van onveiligheid en onzekerheid bleef groeien en ik herkende me niet in de rol die mijn werkgever voor mij schetste. Ik zegde teleurgesteld mijn baan op om tijd te nemen voor mezelf. Het loopbaancoachingstraject bij Yvonne bracht veel inzicht, grip en hoop, maar vooral zin in werk. Door de Covid-19-maatregelen waren alle sessies online zonder dat dit beperkingen opwierp voor het traject. De gesprekken verliepen soepel en door het scherm bleef mijn volledige aandacht bij de coach, terwijl ik me in een veilige en vertrouwde omgeving begaf. In de sessies werd ik met scherpe vragen en creatieve opdrachten uitgedaagd terug te gaan naar wie ik ben, waar ik gelukkig van word en wat ik ‘stiekem’ met mijn toekomst wil. Yvonne heeft me geholpen dit te ontdekken. Ik ben erg dankbaar voor haar hulp en de vele concrete handvatten en kan een traject bij Coaching4change van harte aanbevelen!”
(Ted Knijn, Utrecht)
 
“Soms kom je op zo’n moment in het leven dat het goed is stil te staan bij wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en welke betekenis dit kan hebben voor jouw verdere carrière. En je hoeft echt niet in de knoop te zitten om jezelf die vragen stellen. Het is altijd goed om even pas op de plaats te maken als je denkt aan een volgende stap in je carrière. En dat is precies wat ik heb gedaan. Met al 30 jaar werkervaring achter de rug is het een mooie investering in jezelf. Samen met Yvonne van Coaching4change heb ik gewerkt aan het verstevigen van mijn eigen fundament, vertrouwen krijgen in je eigen kunnen. Wat heeft dat opgeleverd? Ik merkte heel duidelijk dat ik een totaal andere inbreng had in de sollicitatiegesprekken die ik daarna voerde. In deze gesprekken was ik ontspannen, kon ik veel beter uitleggen wanneer ik zal excelleren en werden de gesprekken heel gelijkwaardig gevoerd. En met succes, want ik heb een leuke passende baan gevonden. Ik heb het traject gezien als een positieve investering in mijzelf. Dank Yvonne voor je oprechtheid, je feedback en prettige gespreksvoering.”
(Astrid, Zaltbommel)
 
“De coach weet een gevoel op te wekken van professionaliteit en solide vertrouwen. Ik had het gevoel dat ik gehoord werd zonder ondervraagd te worden, maar tegelijk dat de juiste dingen los werden gemaakt tijdens de sessies. De opdrachten zijn uitgebreid en effectief en worden op een verrassende manier gecombineerd in de sessies, waardoor ik snel nieuwe inzichten kreeg in mijn eigen beweegredenen en motivatie. De energie die ik in het coachingtraject heb gestopt, heeft zich goed uitbetaald. Ik heb dankzij deze coaching heel helder gekregen wat ik wil, en een goed begin kunnen maken om daar te komen. Mijn doel was om eerdere beslissingen beter te begrijpen en om aankomende carrièrebeslissingen goed onderbouwd te kunnen maken, en dat is goed gelukt dankzij de coach, en ook nog eens op een erg leuke manier. Ik kan het aan iedereen sterk aanbevelen!”
(Dimitri EP Muylaert, MD, PhD)
 
“Het loopbaancoachingstraject bij Coaching4change heeft mij geholpen met het aanbrengen van richting en structuur in mijn zoektocht. Mijn zoektocht naar wat vind ik echt leuk, wat zijn mijn kwaliteiten en wat voor werk past daarbij. Waar ik zelf elke dag weer een andere kant op vlieg, stuurde Yvonne mij weer in de juiste richting. Ook heeft het traject mij geholpen in het verminderen van eeuwige twijfel over keuzes. Door het reflecteren op keuzes uit het verleden heb ik minder twijfels over keuzes die ik nu maak en in de toekomst ga maken. Uiteindelijk heb ik nu na dit traject werk gevonden dat veel beter past bij mijn persoonlijkheid en kwaliteiten. Ik kan iedereen die moeite heeft met het vinden van leuk & passend werk aanraden om een loopbaantraject bij Coaching4change te doen.”
(Sophie, Utrecht)
 
“Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor de gesprekken en het voor mijzelf helder krijgen waar ik blij van wordt in een baan! Toen we begonnen wist ik nog helemaal niet wat ik überhaupt wilde en nu ben ik dan echt daadwerkelijk begonnen met de eerste stappen op mijn nieuwe pad, en dat voelt erg goed.
Dankjewel!”
(Sammie, Utrecht)
 
“Ik ben met het loopbaantraject bij Coaching4change gestart omdat ik mij niet thuis voelde in mijn vorige baan, het maakte mij ongelukkig. Ik wist dat ik wat anders moest gaan doen, dat was duidelijk, maar wat dan? Ik had totaal geen idee! Daarna ging ik stappen nemen, ik ging denken dit kan ik niet alleen op pakken en ging op zoek naar een coach. Nadat ik de website Coaching4change had bezocht en alle testimonials had gelezen, heb ik een persoonlijk gesprek aangevraagd met Yvonne. Na dit gesprek was ik ervan overtuigd dat zei mij zou kunnen helpen. Ze legde uit wat en hoe ze me zou kunnen helpen. Ze komt erg betrouwbaar en professioneel over. Yvonne heeft me in onze gesprekken enorm aan het denken gezet. Ze stelt scherpe vragen, luistert goed en stuurt bij waar dat nodig is. Ik heb haar hulp als ontzettend nuttig ervaren. Ik doe nu werk waar ik veel plezier in heb en dat had ik niet zonder dit traject voor elkaar gekregen. Iedereen die twijfelt over zijn baan, of je wilt wat anders, raad ik Yvonne zeer zeker aan! Je leert in dit proces jezelf veel beter kennen, je komt erachter wat je graag wil en hoe je dat kunt bereiken. Yvonne heeft mij echt geholpen en daar ben ik erg dankbaar voor!”
(Sjors van Triel)
 
“Heel erg bedankt voor alle sessies. Ik heb er heel veel aan gehad en het heeft mij ook ontwikkeld als persoon. Het voelt alsof ik eindelijk wakker ben geworden na een lange slaap. Het heeft me meer zelfvertrouwen, zelfkennis, inzicht en handvaten gegeven waardoor ik nu weer zin heb om nieuwe dingen te gaan proberen. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor.”
(Anne P, Utrecht)
 
“Ik ben met het loopbaantraject bij Yvonne van Coaching4change gestart toen ik vastzat in mijn vorige baan. Ik koos lange tijd binnen die baan te blijven vanwege de financiële zekerheid, de leuke collega’s die ik daar had en omdat ik niet precies wist wat voor werk ik wilde doen. Wat in ieder geval vaststond, was dat die baan mij totaal geen voldoening gaf en dat vond ik zonde van de tijd. Ik voelde me vooral ongelukkig en vreesde dat ik 30 jaar zou blijven hangen in een functie die me alleen maar energie kostte in plaats van opleverde. Het loopbaantraject bij Yvonne heeft me twee belangrijke resultaten opgeleverd: ik ben zelfverzekerder geworden, waardoor ik meer op mijn competenties vertrouw én ik kwam erachter dat ik toch iets anders wilde gaan doen dan ik bij aanvang vermoedde.Het is een inzichtelijk traject met waardevolle gesprekken en nuttige, concrete opdrachten. Yvonne stelt scherpe vragen, luistert goed en stuurt bij waar dat nodig is. Ik heb haar hulp als ontzettend nuttig ervaren. Ik doe nu werk waar ik veel plezier in heb en dat had ik niet zonder dit traject voor elkaar gekregen. Iedereen die twijfelt over zijn of haar toekomst op werkgebied, raad ik aan dit loopbaantraject bij Coaching4change te beginnen: in een korte tijd maak je een enorme groei door (waar je ook in andere facetten van je leven profijt van hebt), krijg je inzicht in de mogelijkheden die er voor je zijn en geef je serieus gehoor aan dat wat jij belangrijk vindt.”
(Y.M. te Utrecht)
 
“Voordat ik begon met het loopbaantraject had ik niet langer het gevoel op mijn plek te zitten en twijfelde ik aan mijn eigen capaciteiten. Ik heb de sessies met Yvonne ervaren als een succesvol hulpmiddel bij de volgende stap in mijn carrière. Het heeft me waardering voor mijn eigen kennis en vaardigheden opgeleverd en ik kan nu met vertrouwen zeggen waar ik goed in ben en waar ik voor sta. Dankzij de coaching van Yvonne ga ik zelfverzekerd en met plezier aan de slag met een nieuwe uitdaging.”
(Jaap Reijngoud)
 
“Een aantal maanden geleden ben ik heel plotseling ontslagen. Dit was een enorme schok, had het niet zien aankomen. Er komen dan allemaal gedachtes in je op, zoals het gevoel dat je aan de kant wordt geschoven. Gekwetst, overbodig. Ligt het aan mij? Je krijgt een enorme deuk in je zelfvertrouwen. Omdat ik al 14 jaar bij het bedrijf gewerkt heb, wist ik niet precies hoe je het moet aanpakken om je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Hoe stel je een cv op of sollicitatiebrief? Hoe profileer je je? Ben ik niet te oud? Via via kwam ik bij Coaching4change terecht. Na een oriënterend gesprek met Yvonne vertelde zij wat het stappenplan is voor verdere ontwikkeling. Ik heb hier erg veel aan gehad, ze is erg professioneel, luistert goed, geeft goede tips en stelt kritische vragen, waar je over nadenkt en waarbij je zelf tot inzichten komt. Als je ergens lang werkt, gaat alles op de automatische piloot en weet je eigenlijk niet precies waar je goed in bent, wat je het leukst vindt, waar je blij van wordt. Door allerlei opdrachten kom je tot goede inzichten in wie je bent en leer je je goed profileren. Je weet waar je het over hebt en kan goed neerzetten wat je wilt en waar je goed in bent. Ik heb erg veel aan dit traject gehad. Veel meer zelfvertrouwen gekregen en meer durf om me te profileren op de arbeidsmarkt. En het allerbelangrijkste: ik heb ook in korte tijd een nieuwe en passende baan gevonden. Ik kan iedereen een outplacementtraject bij Coaching4change aanraden!”
(Elsbeth, Kamerik)
 
“Mijn reden om een coachingstraject te starten was oververmoeidheid. Ik wilde een burn-out voorkomen en dat is door de coachingsgesprekken bij Coaching4change goed gelukt. Tijdens de kennismaking werd mij duidelijk dat Yvonne mij kon helpen. Ik ben door de gesprekken en de opdrachten aan de slag gegaan om beter voor mezelf te zorgen. Ik leerde om te accepteren dat ik na een werkdag bij mocht komen en ontspannen. Ik ging grenzen stellen voor mezelf en gaf die ook aan. Ik merkte dat de mensen om mij heen daar ook rekening mee hielden. Ook leerde ik mijn kwaliteiten beter kennen. Het vertrouwen in mezelf is daardoor behoorlijk toegenomen. Ik denk nog regelmatig terug en pas toe wat ik heb geleerd tijdens het coachingstraject. Yvonne is een kundige coach die goed weet aan te sluiten bij wat iemand nodig heeft. Ze kan uitstekend luisteren en heeft een rustige uitstraling.”
(J.Z. Utrecht)
 
“Op een gegeven moment vroeg ik me af of ik nog wel in de juiste functie en zat. Omdat ik daar zelf niet uitkwam besloot ik professionele hulp in de vorm van een loopbaancoach in te schakelen. Wel met de insteek dat ik voor alle mogelijkheden open zou staan, ook als daar uit zou komen dat ik nu gewoon goed op mijn plek zat. Na enig zoeken op internet en het lezen van referenties kwam ik bij Coaching4Change terecht. Bij het kennismakingsgesprek gaf Yvonne gelijk een vertrouwd en open gevoel. Ze maakte een aantal opmerkingen en stelde een aantal vragen waarmee ze precies de kern van mijn vraagstuk benoemde. De sessies die volgden waren soms best intensief, maar zo ontzettend verhelderend en hebben me echt goede inzichten gegeven. Voor elke sessie moest ik een opdracht uitvoeren die we dan vervolgens bespraken. Daarbij kon Yvonne heel goed luisteren, bijsturen en wist ze weer vragen te stellen die me deden nadenken; niet alleen loopbaan gerelateerd, maar ook qua persoonlijke ontwikkeling. En de open, ontspannen en eerlijke sfeer zorgde er altijd voor dat ik me op mijn gemak voelde. Ik heb tijdens het traject veel over mijzelf geleerd en heb de bevestiging gevonden waar ik nu echt energie van krijg in mijn werk. Ik heb het geluk dat ik daar bij mijn huidige werkgever ook invulling aan kan geven; een geweldige win-win situatie! Maar zonder hulp was ik daar nooit gekomen. Ik kan iedereen dit traject bij Yvonne aanraden!”
(Erica, Leerdam)
 
“Ik was 27 en zat in een quarterlife crisis. Al mijn vrienden hadden in hun fulltime baan hun roeping gevonden. Ik was met mijn bijbaantje als parttimer de sales in gerold, wat ik niet heel stom vond, maar ook niet heel leuk. In ieder geval niet voor de komende dertig jaar. Na wat mislukte sollicitaties was ik klaar om hulp van buitenaf te accepteren. Ik wist niet dat ik zo onzeker was over mijn kunnen. Ik vond bepaalde functies heel interessant, maar dacht dat ik hier nooit geschikt voor zou zijn. Onzin. Samen met Yvonne ging ik o.a. kijken naar mijn interesses en mijn vaardigheden. En elke keer als ik beren op de weg zag, joeg zij ze weg. Na de coaching had ik een hele duidelijke focus en wist ik wat ik wilde worden. Ik volg hiervoor nu cursussen en een opleiding en ben een eigen bedrijf begonnen. Niemand die me nu nog wijs kan maken dat ik niet kan worden wat ik wil, vooral ikzelf niet. Coaching4change raad ik aan iedereen aan.”
(Lisa Kuijvenhoven, Utrecht)
 
“Ik heb dankzij jouw coaching precies die baan gevonden die ik wilde. Mijn hele wensenlijstje is afgetikt. Het is ongelofelijk! Je hebt hiervoor niet alleen de route uitgestippeld maar ook mij mentaal de bagage gegeven om door te zetten en bv. niet op verkeerde functies te solliciteren. Dit heb ik echt aan jou te danken! Super bedankt! ”
(W van der W, Utrecht)
 
“Mijn verhaal is waarschijnlijk herkenbaar voor velen. Na het voltooien van een interessante studie ga je vol vertrouwen de arbeidsmarkt op. Echter, al snel blijkt dat het vinden van een baan binnen jouw geliefde vakgebied een stuk lastiger is dan gedacht. Ik kreeg de mogelijkheid om binnen de financiële sector aan de slag te gaan en dat leek me een goed, tijdelijk, alternatief. Ondertussen zou ik verder gaan met solliciteren en het vertrouwen in een goede afloop was groot. Ik heb vele sollicitatiebrieven gestuurd. Het merendeel van de tijd ontving ik niet eens reactie en met elke afwijzing nam mijn zelfvertrouwen af. Op een gegeven moment ben ik gewoon gestopt met verder kijken en richtte ik de focus op mijn huidige baan. Ik heb hier veel geleerd en het werk werd steeds leuker. Toch miste ik de passie bij mijzelf voor het vak, die ik bij mijn collega’s wel zie. Op een gegeven moment werd mij gevraagd of ik de ambitie had om het bedrijf te zijner tijd over te nemen. Dat was voor mij het moment dat ik echt onrustig werd als ik nadacht over mijn toekomst. Wat wil ik nu echt doen met mijn leven? Word ik er gelukkig van als ik dit werk nog 35 jaar of meer moet doen? Ik kwam er zelf niet meer uit. Om een einde te maken aan die onrust en onzekerheid ben ik op zoek gegaan naar een loopbaancoach en zodoende ben ik bij Yvonne van Coaching4change uitgekomen. Haar verhaal sprak me aan en ik had meteen het gevoel dat zij de juiste persoon voor mij was. Samen zijn we teruggegaan naar de basis. Wie ben ik en wat wil ik? Mijn grootste valkuil is dat ik snel praktisch wordt en daardoor vele beren op de weg zie. Door de sessies met Yvonne heb ik geleerd dit steeds meer los te laten. Ik heb de gesprekken als zeer prettig ervaren. Ze zorgde voor rust waar nodig, maar stelde ook regelmatig kritische vragen. Door deze vragen en de opdrachten werd ik uit mijn comfort zone gehaald. Ik heb zelfvertrouwen opgedaan en weet nu hoe ik mijn loopbaan verder wil invullen. Yvonne heeft mij die handvatten geboden en daar ben ik erg dankbaar voor!”
(Stephanie B, Houten)
 
“Al enige tijd was ik op zoek naar een klankbord om een volgende stap in mijn carrière mee te bespreken. Door haar geweldige inlevingsvermogen, scherpe analyse en een aantal gerichte oefeningen stelde Yvonne mij in staat een duidelijk beeld te krijgen van mijn passie en ambities, met als resultaat een duidelijk beeld van mijn capaciteiten; focus op juist die zaken die ik graag wil doen; en een nieuwe functie die hierbij past! Yvonne is een uitstekende coach en ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.”
(CvdH, Zeist)
 
“Mijn loopbaantraject met Yvonne bestond uit 1 op 1 gesprekken en verschillende opdrachten. Deze tijd was een bijzondere mijlpaal in mijn leven. Ik ben Yvonne dankbaar voor haar professionaliteit, accuraatheid en positieve ingesteldheid. Door het stellen van de juiste vragen op het juiste moment en het geven van de verdiepende opdrachten heb ik nu de keuze kunnen maken om volledig te gaan voor mijn passie. Eindelijk durf ik die carrièreswitch aan! Ik heb er enorm veel zin in. Bedankt Yvonne.”
(Laura Bicqué)
 
“Ik heb de coaching als zeer nuttig ervaren. Ben er dankzij het traject met Yvonne van Coaching4change goed achter gekomen waar mijn interesses en vaardigheden liggen. Yvonne wist me, o.a. door aandachtig te luisteren en goed door te vragen, goed te ondersteunen in de zoektocht naar de werkrichting die bij mij past. De opdrachten voor elke sessie hebben hier duidelijk structuur aan gegeven.”
(Matthijs, Utrecht)
 
“Al een tijdje had ik het gevoel dat ik niet helemaal op de goede plek zat wat mijn werk betreft. Ik besloot hulp te zoeken bij Coaching4change. Al snel gaven de gesprekken met haar me een gevoel van vrijheid en het zien van mogelijkheden. Door middel van allerlei opdrachten dacht ik na over alles wat ik leuk en belangrijk vond. Yvonne hielp me ook met een ander struikelblok: plannen. Doordat ik beter leerde plannen, kreeg ik weer overzicht en rust. Ik had meer ruimte om na te denken over wat ik wilde met mijn werk. Ik vond ook de rust om niet alles nu direct te willen weten of te willen doen, maar om daar de tijd voor te nemen. En juist toen ik die rust vond, ging alles heel snel. Ik reageerde op een vacature die precies paste bij alles wat ik had ontdekt en ik kreeg de baan. Nu ga ik met veel vertrouwen deze nieuwe uitdaging aan.”
(JR, leraar, Utrecht)
 
“Soms heb je dat. Dat je even niet lekker in je vel zit en je je niet meer zo thuis voelt op het werk. Dat had ik vorig jaar, maar het ging niet over. Sterker: ik ging twijfelen aan m’n eigen kunnen. Niets voor mij. Tijd voor actie! Omdat de naam Coaching4Change en de teksten op de website me zo aanspraken, belde ik Yvonne voor een loopbaancoachingtraject. Zij wist perfect sturing te geven aan m’n zoektocht. Ik vind Yvonne een prettige gesprekspartner die goede handreikingen geeft om jezelf beter te leren kennen en je gevoel te leren volgen. Dankzij onze gesprekken en de opdrachten die ze me gaf, weet ik weer wie ik ben, wat kan, en bovendien: wat ik wil. Intussen heb ik de sprong gewaagd en ben voor mezelf begonnen. Superspannend, maar het voelt goed! Ik ben echt ontzettend blij dat ik de tijd en moeite heb genomen om in mezelf te investeren. Ik kan het iedereen aanraden!”
(Merel, Amersfoort)
 
“De aanleiding voor mij om een loopbaantraject te beginnen, was dat ik al twee jaar lang vastzat in mijn huidige werksituatie. Na een managementstudie afgerond te hebben, heb ik allerlei commercieel getinte banen uitgeprobeerd, maar liep er steeds tegenaan dat dit geen passend werkmilieu voor mij was. Ik wilde er graag achter komen waar ik echt blij van zou worden en dat was de reden voor mij om Coaching4change ter hand te nemen. Mijn ervaringen tijdens dit traject zijn dan ook dat mij de juiste handvaten zijn aangereikt op dit moment in mijn leven dat ik het nodig had. Ik heb door middel van de goede gesprekken en opdrachten die ik heb uitgevoerd een veel beter beeld gekregen van wat ik wil bereiken in mijn carrière en mijn eigen ontwikkeling. Coaching4change heeft me het volgende opgeleverd:
Het hele loopbaanbegeleidings-traject was voor mij inspirerend, verhelderend, doelmatig en effectief. Ik weet nu beter waar ik zelf sta en wat ik graag wil bereiken in mijn leven, ik weet nu welke wegen ik graag wil inslaan. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen, over mijn sterktes en mijn ontwikkelpunten en dit alles door de enerverende en sturende gesprekken c.q. opdrachten. Ook weet ik nu hoe ik de komende jaren sturing kan blijven geven aan mijn eigen loopbaan. Yvonne is opgetreden als een goede en empathische coach en ze weet op de juiste manier te sturen. Door haar professionele en open houding heb ik me altijd om mijn gemak gevoeld. Door het traject en de gesprekken en de opdrachten die ik heb uitgevoerd heb ik zelf ontdekt waar ik blij van word en Yvonne heeft me hierin goed gestuurd en gesteund. Al met al kijk ik terug op energieke en prettige gesprekken, ik vind het bijna jammer dat het traject is afgelopen, maar ik ben zeer blij met het resultaat. Ik kan haar bij deze dan ook van harte aanbevelen. Ze is de perfecte Coach voor Change! Yvonne, ontzettend bedankt!”
(Melanie Visser, Utrecht)
 
“Al enige tijd liep ik rond op mijn werk met de gedachten, wil ik dit wel, wil ik niet iets anders? Tijd voor een loopbaantraject dus. De loopbaan gesprekken met Yvonne waren altijd prettig en in een mooie locatie. Per gesprek werden de huiswerkopdrachten intensief besproken. Omdat Yvonne het huiswerk van te voren had bekeken en geanalyseerd gaven de huiswerkopdrachten meer inzicht dan ik zelf verwachtte. In de gesprekken kreeg ik vragen van Yvonne die handvatten gaven om verdere inzichten te ontwikkelen. Gedurende het dynamische loopbaantraject kwam ik er onder andere achter dat ik teveel op mijn routine liep en te weinig uitdaging in mijn huidige werk kon vinden. Dus ik begon extra, onbetaalde, taken naar me toe te trekken. Tegelijkertijd klaagde ik ook over een disbalans tussen privé en werk. Het loopbaantraject heeft als effect gehad dat ik nu andere keuzen maak hoe om te gaan met mijn huidige werk. Ik heb het inzicht verworven dat het voor mij belangrijk is dat een nieuwe baan een organisatiecultuur heeft waarbij intervisie en supervisie is ingebed in het normen- en waardensysteem. Met een pro-actieve sfeer, waarbij kansen creëren voorop staat. Verder ben ik gestart om via netwerken een andere baan te vinden.”
(SH, HBO docent, Amersfoort)
 
“Yvonne heeft mij begeleid bij mijn vraag om meer focus aan te brengen in mijn leven en werk. Yvonne werkt op een inspirerende en respectvolle manier, gaat uit van wat er ‘nu’ is en speelt en weet je daarbij ‘on track’ te houden. Ze werkt, bijna zonder dat je het merkt, naar een doel, confronteert wanneer nodig en houdt je scherp. Ik had met Yvonne de klik die bij een coach zo belangrijk is!”
(Bertien de Langen, Career and Management Development Advisor, Ministerie van Buitenlandse Zaken)
 
“Yvonne is een uitstekende coach die vooral gericht is op de mogelijkheden en oplossingen die je hebt, maar soms niet ziet. Ze heeft mij vooral gestimuleerd om focus aan te brengen, keuzes te maken én concrete stappen laten formuleren die haalbaar zijn. Dank je Yvonne voor je tijd, aandacht en vooral expertise als coach!”
(Sonja Mars, owner NRGWorks)
 
“Yvonne is een heel zorgvuldige en enthousiaste coach. Zij is sensitief, attent en professioneel. Ik kan haar van harte aanbevelen!”
(Marianne van der Pool, ICF Master Certified Coach, Register psycholoog NIP en psychotherapeut BIG)
 
“Yvonne heeft mij geholpen om mijn werkende bestaan eens goed onder de loep te nemen.Tijdens 1 op 1 gesprekken zoekt ze steeds nieuwe invalshoeken en helpt bij het stroomlijnen van je gedachten zodat je gericht naar je doelstelling toe kunt werken. Zo kwam ik erachter wat ik echt belangrijk vind, wat me positieve energie geeft en welke concrete stappen ik de aankomende tijd wil gaan zetten.”
(CR, Product manager)

Geïnteresseerd?

Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Coaching4change.

Loopbaancoaching Testimonials