‘Weer grip op je werk!’

Reintegratie Utrecht

 

Reïntegratie

Na een burnout weer aan de slag?

Ben je door een burnout een tijdje uit de running geweest en wil je nu weer aan de slag? Dan zijn een aantal zaken daarbij zeker van belang. Hoe ga je ervoor zorgen dat je niet terugvalt in je oude patroon? Hoe ga je de komende tijd je grenzen bewaken? Keer je terug naar je oude werkplek, of is een andere, meer passende werkplek een betere optie? Wat is dan voor jou een beter passende werkplek?

Weer grip op je werk

Zou je graag naar een situatie willen waarin je niet steeds weer over je eigen grenzen heen gaat? Waarin je voldoende vertrouwen hebt in jezelf en je in je kracht staat? Waarbij privé en werk in balans zijn? Met werk dat écht bij jou past en waar jij écht blij van wordt? Waarbij je je bewust bent van je talenten en kwaliteiten en deze ook voldoende kunt inzetten? Zodat je uiteindelijk weer met plezier en voldoende energie aan het werk kunt? Dan is dit Reïntegratietraject bij Coaching4change zeker iets voor jou!

Hoe werkt reïntegratie?

Met dit Reïntegratietraject, bestaande uit gesprekken en opdrachten, ontdek je wat jouw talenten en kwaliteiten zijn en in welke rol en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Je gaat leren hoe je je eigen grenzen kunt bewaken, hoe je ervoor zorgt dat je jezelf niet steeds voorbij rent. Je leert hoe je omgaat met lastige situaties en hoe je ervoor zorgt dat je niet in je oude patroon terugvalt.

Gesprekken in het centrum van Utrecht

De gesprekken vinden plaats op een sfeervolle locatie in het centrum van Utrecht en kunnen ook in de avond plaatsvinden.

Geïnteresseerd?

Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor reïntegratie bij Coaching4change.


 

Reintegratie Utrecht