(+31) (0)6 533 090 68 • info@coaching4change.nl

‘Je bent het waard’

 

Tarieven Particulieren

Het tarief voor coaching en loopbaanbegeleiding is € 120,- exclusief BTW, per gesprek van ca. anderhalf uur. Een loopbaantraject duurt doorgaans tussen de 7 tot 10 gesprekken. Een traject voor coaching of voor sollicitatiebegeleiding duurt doorgaans tussen de 5 tot 7 gesprekken. Het tarief voor een loopbaanscan, bestaande uit een intakegesprek, afname met de EmployabilityCheck en een nabespreking bedraagt € 495,- exclusief BTW.

Tarieven Bedrijven

Het tarief voor coaching en loopbaanbegeleiding is € 160,- exclusief BTW, per gesprek van ca. anderhalf uur. Een loopbaantraject duurt doorgaans tussen de 7 tot 10 gesprekken. Een outplacementtraject duurt doorgaans tussen de 10 tot 15 gesprekken. Een traject voor coaching of voor sollicitatiebegeleiding duurt doorgaans tussen de 5 tot 7 gesprekken. Het tarief voor een loopbaanscan, bestaande uit een intakegesprek, afname met de EmployabilityCheck en een nabespreking bedraagt € 850,- exclusief BTW.

Kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in coaching of loopbaanbegeleiding? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek wordt alleen in rekening gebracht indien je besluit met de coaching te willen starten.