‘Overdag geen tijd? Boek nu meteen een afspraak na werktijd!’

Loopbaancoaching Kosten

 

Tarieven Particulieren

Het tarief voor coaching en loopbaanbegeleiding is € 129,- exclusief BTW, per gesprek van één tot anderhalf uur. Een loopbaantraject duurt doorgaans tussen de 7 tot 10 gesprekken. Een traject voor coaching of voor sollicitatiebegeleiding duurt doorgaans tussen de 5 tot 7 gesprekken. Voor een ontwikkelassessment wordt in overleg een plan gemaakt en een offerte opgesteld.

Tarieven Bedrijven

Het tarief voor coaching en loopbaanbegeleiding is € 165,- exclusief BTW, per gesprek van één tot anderhalf uur. Een loopbaantraject duurt doorgaans tussen de 7 tot 10 gesprekken. Een outplacementtraject duurt doorgaans tussen de 10 tot 15 gesprekken. Een traject voor coaching of voor sollicitatiebegeleiding duurt doorgaans tussen de 5 tot 7 gesprekken. Voor een ontwikkelassessment wordt in overleg een plan gemaakt en een offerte opgesteld.

Kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in coaching of loopbaanbegeleiding? Zet dan nu de eerste stap en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Coaching4change. Dit kennismakingsgesprek wordt alleen in rekening gebracht indien je besluit met de coaching te willen starten.

Loopbaancoaching Kosten